Darmowa wysyłka w marcu.

Colostrum Lab

Zakład produkcyjny
Colostrum Lab
Agrapak sp. z o. o.

(na terenie Lubuskiego Ośrodka Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych)
Kalsk 122, 66-100 Sulechów

 

Siara z pierwszego doju pozyskiwana jest od najlepszych, atestowanych polskich hodowców krów do dwóch godzin od porodu, ponieważ wtedy zawiera najwięcej aktywnych, cennych składników. Następnie zostaje zamrażano i transportowana do zakładu.

Własny, nowoczesny zakład przetwórczy na terenie Parku technologicznego, pozwala na stosowanie autorskiego procesu produkcji: mikrofiltracji bakteryjnej i suszenia rozpyłowego w niskiej temperaturze. Dzięki temu sproszkowane colostrum zachowuje pełną wartość produktu świeżego, a skoncentrowane aktywne białka nie ulegają zmianie i zachowują swoje właściwości.

Proces produkcyjny, od płynnej siary do gotowego produktu kontrolowany jest przez zakładowe laboratorium.

Zespół naukowców

zaangażowanych w prace badawczo - rozwojowe

Zespół naukowców współpracujący przy realizacji naszych innowacyjnych prac badawczo – rozwojowych z zakresu produkcji i efektów stosowania colostrum bovinum.
0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pusty.Powrót do sklepu.