Darmowa dostawa do końca listopada!

Nasza jakość

Siara z pierwszego doju pozyskiwana od najlepszych, atestowanych polskich hodowców krów do dwóch godzin od porodu, ponieważ wtedy zawiera najwięcej aktywnych, cennych składników. Jest następnie zamrażana i transportowana do zakładu.

Własny, nowoczesny zakład przetwórczy na terenie Parku technologicznego, pozwala na stosowanie autorskiego procesu produkcji: mikrofiltracji bakteryjnej i suszenia rozpyłowego w niskiej temperaturze. Dzięki temu sproszkowane colostrum zachowuje pełną wartość produktu świeżego, a skoncentrowane aktywne białka nie ulegają zmianie i zachowują swoje właściwości.

Proces produkcyjny, od płynnej siary do gotowego produktu kontrolowany przez zakładowe laboratorium.

Zespół naukowców współpracujący przy realizacji naszych innowacyjnych prac badawczo- rozwojowych z zakresu produkcji i efektów stosowania colostrum

Prof. dr hab. Anna Olejnik

Prof.dr hab. Anna Skarpańska-Stejnborn                                                       

Prof. dr hab. Marcin Krawczyński

Prof. dr hab., członek PAN  Stanisław Kowalik

Prof. dr hab. Antoni Polanowski

Prof. dr hab. Tadeusz Szulc

Prof. dr hab. inż. Grażyna Cichosz     

Prof. Dr hab. n. med spec. gastroenterolog Iwona Ignyś 

Dr Ryszard Botwina

Dr Jarosław Kliks

Dr Justyna Korycka-Korwek

To top
0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pusty.Powrót do sklepu.